dimarts, 24 d’abril del 2018

Sant Jordi 2018

 

Com cada any, els nostres nois i noies han celebrat sant Jordi amb diferents activitats que us presentem seguidament.


Dins del projecte "Roses contra l'oblit", els nois i noies de 1r i 2n han representat la llegenda de sant Jordi amb l'ajuda dels avis del Casal Roca i Pi de Badalona. El resultat no ha pogut ser millor:

La llegenda de Sant Jordi

Un curs més, el barri de sant Roc organitza els seus Jocs Florals al teatre Blas Infante. Aquest any ha sigut el XIX certàmen. Enguany s'han organitzat dos actes: un per primària i un altre per Secundària.
Les presentadores de l'acte de Primària van ser alumnes de 1r d'ESO del nostre centre; i també van participar els nois i noies de 3r A, interpretant amb flauta la seva versió de la coneguda "Over the Rainbow".
A l'acte de Secundària, els nostres alumnes de tots els cursos van recollir un munt de premis: les germanes Ye (la Mengqin i la Mengjia), la Suhana, el Tayab i la Jannat. També hi van participar els “Cajones Sanrokeros”, amb nois i noies de Primària i Secundària del nostre centre, que van actuar en diverses ocasions i van ser els encarregats de tancar l’acte.

Jocs Florals del barri de Sant Roc

 

Finalment, els nois i les noies de 4t han anat a la paradeta que l'AMPA del Lestonnac de Barcelona posa per Sant Jordi a vendre els punts de llibre que els alumnes d'ESO del nostre centre. I ha estat un autèntic èxit perquè han aconseguit vendre'ls tots!
4t d'ESO a la paradeta del Lestonnac de Barcelona